31 Aralık 2015

Bedenin Sağlık Hafızası / Dr. Mustafa Yaşar




















Günümüzün gelişen teknolojik imkanları, hastalıkların teşhisinde önemli adımlar atmış ve hastalara daha emniyetli ve konforlu yöntemler sunmuştur. Buna karşın, tedavi boyutundaki sonuçlar tanı boyutunda olduğu gibi yüz güldürücü değildir. Çünkü karşımızda ‘ömür boyu ilaç’ kullandırıldığı halde tam ve gerçek bir şifaya kavuşamayan bir hastalar yığını vardır.
İyileşemeyen her hasta hastalıkları ile birlikte çözümsüzlük kervanına dahil olur. Olaylar böyle şekillenince de hastalıkların gerçek nedenlerini çözemeyen,  semptom ve bulguları kimyasal maddelerle sürekli baskılayan bir yaklaşım 'tedavi' adı altında bizlere sunulmaktadır. (s:161)



Günümüz tıp anlayışı, vücut normallerindeki her türlü değişikliği arkasında yatan gerekçe ne olursa olsun ‘patoloji=hastalık’ olarak algılamayı ve ‘ne olursa olsun baskılamayı’ metodolojik olarak öğretmektedir. Hastalık olarak algıladığımız sorunlar aslında bedende meydana gelen, gerekli, hatta zorunlu bilgi değişiklikleridir. Bu uyum çabalarını görmezden gelmemiz, bedenimizin hayatta kalma adına ortaya koyduğu bu mücadeleyi hiçe saymak anlamına gelecektir. Tedavi niyetiyle de olsa her şeyi baskılamaya çalışmamız birçok olumsuz değişikliğe zemin hazırlayacaktır.(s:167)



Binlerce yıldır uygulanan Doğu tıbbı öğretileri, klasik tıbbın baskılayıcı anlayışından ziyade bedenin bu işleyiş tarzını esas kabul eden bir yaklaşım öngörür. Bu öğretiler, bozulan doğal akışı olması gereken mecrasına yönlendirmeyi, köklerimizde saklı duran, bozulmamış halimize geri dönüş sağlamayı düstur kabul ederler. Bu öngörüyle de klasik tıptan farklı birçok tedavi sistemi ortaya çıkmıştır.(s:167)



(Doğan Novus Yayıncılık, 2014, 216 sayfa)





KİTABIN ARKA KAPAĞINDAN:



Sağlıklı olmayı hatırlayın…
Bedenimizin DNA kodlarına işlenmiş hafızasıyla kâinatın küçük bir modeli. Belki fabrika ayarları olan bir makine değil, ama onun da bazı ayar noktaları var. Ayar noktaları değiştiğinde hasta olmak işten değil. Oysa hastalıkların belirtilerine değil nedenlerine odaklanarak sağlığınıza kavuşmanız mümkün.
Dr. Mustafa Yaşar, bu kitabı farklı tedavi yöntemleri arayan okurları için yazdı. Geliştirdiği bitkisel RTM tedavisi bedene önce sağlıklı olduğu evreyi hatırlatıyor, ardından bedeni onararak tedavi ediyor.
Madde ve mana, ruh ve DNA, bitkisel tedaviler, detoks yöntemleri, vitamin ve mineraller…
Beden, sağlığına kavuşmak için hafızasını yeniliyor.
'Bedenin Sağlık Hafızası' ile şifaya doğru bir yolculuğa çıkın.



Yazar Hakkında
Dr. Mustafa Yaşar, 1970 yılında İzmir’de doğdu. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde tıp eğitimi aldı. Dünya ülkelerini dolaşarak akupunktur, bitkisel tedaviler ve enerji tıbbı seminerlerine katıldı. İzmir’deki kliniğinde bitkisel RTM tedavi yöntemiyle hastalarına şifa dağıtırken meslektaşlarına eğitimler veriyor. Tedavilerde kullandığı bitkilerin üretildiği araştırma biriminde sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder