31 Ekim 2014

Şifa Kitabı / Prof.İbrahim Saraçoğlu



Allah’ım, bizlere sunduğun bu tohumlarda bizleri emin kıl. Ya Rabbi, acaba Sana millet olarak az mı şükrettik; bize nasip ettiğin Anadolu beldesinin topraklarının ve tohumlarının kıymetini bilemedik. Onları ebter (hibrit, melez) olanlarla değiştirdik. Bizi affet ve tohumlarımızda bizi tekrar emin kıl Allah’ım. Biliyorum ki, Senin gücün her şeye yeter.
Anadolu’da hala geleneksel tarım yapan ve Senin değiştirilmemiş ayetlerini (tohumlarını) elinde bulunduran insanlarımız var. Allah’ım, Türk milletini yüzyıllardır bahşettiğin doğal tohumlar konusunda bilinçlendir ve tükenmek üzere olan bu tohumları tekrar çoğaltma imkanı nasip et. Senin aciz bir kulun olarak biliyorum ki, birkaç yıl içerisinde bu tohumları tekrar çoğaltabiliriz. Ancak, şunu da kesin olarak biliyorum ki, her şey Senin ilmindedir. Sen müsaade etmedikçe olmaz. Ya Rabbi, Türk milletini bunu anlamada emin ve bilinçli kıl. Ya Rabbi, Türk milletinin geleceği, Senin değiştirilmemiş ayetlerin olan bu doğal tohumlara bağlı. Ebter (hibrit) tohumlarla bizleri imtihan etme Allah’ım. Şüphesiz ki, Senin gücün her şeye yeter. Allah’ım, Sen yüce kitabımızda buyuruyorsun: ‘Ben dilemedikçe, siz dileyemezsiniz.’ Dilettin, Allah’ım! Bu satırları okurken ‘amin’ diyen kullarınla beraber duamızı geri çevirme Allah’ım. Amin. (s:81)

Modern tıp hakikaten zor durumda. Bugün ülseratif kolit, kanser, Crohn, romatizma, diyabet, romatoid artirit, lupus, ALS, hepatit hastalıklarının hiçbirinin tedavisi yok. Hayatınız boyunca ilaç sanayiinin önermiş olduğu ilaçları kullanmakla yükümlüsünüz. Tedaviden anlaşılan şey, belli bir müddet, hekimin size verdiği ilaçları kullanarak o hastalıktan kurtulmanızdır. Günümüzde artık tedavi yok, ilaca bağımlı kılmak var. İnsanlar son nefesine kadar kemoterapi ilaçları, radyoterapi, şeker, romatizma, hipertansiyon ilaçları ile günü geçirmek mecburiyetinde kalmışlardır. Uzun vadeli kullanılan bazı ilaçların kalıcı bazı hastalıkları tetiklediği gerçeği de göz ardı edilmemelidir. (s:112)

(Hayy Kitap, 2011, 152 sayfa)

85

KİTABIN ARKA KAPAĞINDAN:

Prof. Dr. Adnan Saraçoğlu Türkiye`de bitkisel sağlık denildiğinde akla ilk gelen isim. Cesur duruşuyla, sözleriyle, ifade yeteneğiyle, inancıyla, kimya profesörü ünvanı ve bilimiyle, halkın bu konuda güvendiği uzmanların da başında geliyor. Binlerce kişi hastalıklardan korunmak için ona danışıyor, onun önerdiği kürleri kullanıyor.

Bu kitapta, ilk kez açıklanan yepyeni kürlerin yanı sıra, Saraçoğlu`nun sağlıklı yaşamla ilgili tavsiyelerini; tohumların, toprağın, Türkiye`nin ve dünyanın geleceği ile ilgili öngörülerini bulacaksınız. Bir bitkisel kürün, kür olana kadar geçirdiği evrelere, bunun arkasındaki bilim, tecrübe ve araştırmaya hayret edeceksiniz.

Kısa pantolonlu İbrahim Adnan`dan milyonların sevgilisi Prof. Saraçoğlu`na uzanan yolda yaşanan birbirinden ilginç olaylara tanık olacaksınız. Hastaların ona yazdığı minnet dolu mektuplarla duygulancaksınız. Dünyanın en büyük araştırma geliştirme laboratuarlarında dirsek çürütmüş, kendine ait 100`den fazla patente sahip bir bilim adamının hayat hikayesini okuyacaksınız.

İşte karşınızda Prof. Saraçoğlu ve bu şifalı `marka`nın nasıl ilmek ilmek örüldüğünün öyküsü...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder